هم افزا
آموزشی و اطلاع رسانی

سلام، یه مجله غربی در مقاله ای به توانمندی های ناوگان هواپیماهای جنگنده ی ایران پرداخته و عنوان نموده که ایران علیرغم تحریم ها فراوان و برخی کمبودات و مشکلات  به خوبی توانسته در اورهال کردن هواپیماها ، نگهداری از آنها ، بهینه نمودن انواع سامانه های این نوع هواپیماها و ... اقدام که واقعا جای شگفتی دارد. جا داره از همین جا یه خسته نباشید جانانه به همه مسوولین و فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران مخصوصا نیروی الهی هوایی در ایجاد چنین شگفتی داشته باشیم . در ادامه مطلب شرح کامل مقاله رو اوردم اگر دوست داشتید بخونید.



ادامه مطلب ...
جمعه 24 آبان 1392برچسب:, :: 22:58 ::  نويسنده : محمد مهدی زاده

 

 

 

 زمانه عجیبی است!

برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...

میدانی چرا؟

امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند

اما امام حاضر را باید فرمان برند!

و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...

شهید آوینی

پنج شنبه 9 آبان 1392برچسب:, :: 22:24 ::  نويسنده : محمد مهدی زاده

رده بندی قویترین ارتش های جهان:

پایگاه نظامی گلوبال فایر پاور در جدیدترین رده بندی خود از قوی ترین ارتش های جهان، ارتش ایران را در رتبه 16 قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قدس آنلاین به نقل از دنیا الوطن فلسطین، ایران در حالی رتبه شانزدهمین ارتش قدرتمند دنیا را کسب کرد که ارتش های آمریکا، روسیه و چین رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند. تعداد نیروهای نظامی، ابزارهای جنگی و بودجه نظامی معیار این رتبه بندی پایگاه گلوبال فایر پاور بوده است. ارتش مصر نیز با 468 هزار نیرو،4487 تانک، 9646 خودروی زرهی، 8 ناو جنگی، 863 جنگنده، 200 بالگرد و بودجه 4 میلیارد دلاری در سال در رده 13 و به عنوان قدرتمند ترین ارتش عربی و آفریقایی معرفی شد. عربستان سعودی با 233 هزار نیرو و 977 جنگنده و 46 میلیارد دلار بودجه سرانه در رده 27 جهان و در رتبه دوم کشورهای عربی قرار دارد. ارتش ایران در حالی در رتبه 16 جهان قرار گرفت که بالاتر از کشورهایی نظیر کانادا، مکزیک، استرالیا، کره شمالی، اسپانیا، آرژانتین و صربستان قرار دارد. 545 هزار نیروی فعال نظامی، 2895 تانک، 1500 خودروی زرهی، 1858 جنگنده، 800 بالگرد، 9 ناو جنگی و 10 میلیارد دلار بودجه سرانه، بخشی از قدرت نظامی ارتش ایران معرفی شده است. مشخص نیست که آیا توانایی نظامی سایر نیروهای مسلح ایران از جمله سپاه پاسداران و بسیج در این رتبه بندی لحاظ شده یا خیر.

در این فهرست هند، انگلستان، فرانسه، آلمان، کره جنوبی، ایتالیا، برزیل، ترکیه و پاکستان در رتبه های چهارم تا دوازدهم قدرتمند ترین ارتش های جهان قرار گرفته اند.

 

 

پنج شنبه 9 آبان 1392برچسب:, :: 22:17 ::  نويسنده : محمد مهدی زاده

انتصاب فرزند شهید ستاری به سمت معاون رئیس جمهور، دومین حضور نسل جدید فرزندان شهید در مدیریت کشور بود.
به گزارش مجله مهر، دکتر حسن روحانی، دیروز معاون علمی فناوری رئیس جمهور را منصوب کرد. حکم روحانی برای دکتر «سورنا ستاری» البته یک حاشیه جالب هم داشت و آن، نام خانوادگی آشنای او بود. سورنا ستاری، فرزند شهید سرلشگر «منصور ستاری» فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بود که دی ماه سال 1373 و در سانحه هوایی به همراه جمعی از فرماندهان بلندپایه نیروی هوایی ارتش، به شهادت رسید.
البته فرزند شهید ستاری که اکنون به سمت معاونت رئیس جمهور برگزیده شده است، قبل از این و در سال 1384 هم به مدت یک سال مدیرعاملی سازمان بهینه سازی مصرف سوخت را در کارنامه دارد.
دکتر ستاری،مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی مکانیک را در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده و هم اکنون استادیار این دانشگاه است. ضمن این که ریاست پژوهشگاه صنعت نفت هم از جمله سوابق اوست. ستاری تا به حال 2 اختراع هم به ثبت رسانده و 14 عنوان کتاب را هم تالیف کرده است.

پسرانی که ما را یاد پدرانشان می اندازند
دکتر سورنا ستاری                                             شهید سرلشکر منصور ستاری معاون علمی فناوری رئیس جمهور                      فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران

اما حضور سورنا ستاری، اولین حضور نسل جدید فرزندان شهید در مدیریت کشور نبود. خردادماه امسال و در انتخابات چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران هم فرزند یکی دیگر از شهدای جمهوری اسلامی، با رای مردم تهران به عضویت شورای شهر تهران درآمد. «محمدمهدی تندگویان» که با لیست ائتلاف اصلاح طلبان در انتخابات شرکت کرده بود، توانست با کسب 154 هزار و 921 رای، به عنوان پانزدهمین منتخب مردم تهران، وارد ساختمان خیابان بهشت شود.

پسرانی که ما را یاد پدرانشان می اندازند
   مهندس محمدمهدی تندگویان                              شهید مهندس محمدجواد تندگویان عضو چهارمین دوره شورای شهر تهران                        وزیر نفت ایران در کابینه شهید رجایی 

البته حضور فرزندان چهره های شهید جمهوری اسلامی در سمت های اجرایی و مدیریتی پیش از این هم سابقه داشته است. حضور دکتر «علی مطهری» و دکتر «محمدمهدی مفتح» به مجلس شورای اسلامی از جمله سوابق حضور فرزندان شهدای شناخته شده در مناصب سیاسی در ایران است

پنج شنبه 9 آبان 1392برچسب:, :: 22:15 ::  نويسنده : محمد مهدی زاده

ماموریت‌های ویژه پهپادهای سریر و ابابیل

قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) یکی از نیروهای چهارگانه ارتش است که در بهمن ۱۳۸۷و با تقسیم نیروی هوایی ایران به دستور حضرت آیت‌الله‌العظمی‮ خامنه‌ای فرمانده کل قوا تشکیل و مأموریت‌های ویژه‌ای، به‌خصوص برای برتری‌های هوایی جمهوری اسلامی ایران برای آن تعریف شد‮. ‬با‮ ‬پررنگ‮ ‬شدن‮…



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 24 مهر 1392برچسب:, :: 19:38 ::  نويسنده : محمد مهدی زاده

( از دل گفته های پدر یک شهید )

چهار شنبه 24 مهر 1392برچسب:, :: 19:27 ::  نويسنده : محمد مهدی زاده

آیا بدحجاب ها زیباتر هستند؟

قبل از خواندن متن توجه داشته باشیم که:با دیدن این عکس  و خواندن این مطالب سریع نگوییم اینها انگل هستند؛سریع نسخه فی البداهه نپیچیم که باید با اینها برخورد شود؛سریع به دنبال روشهای فیزیکی بی فایده و انسان عقده ای کن نباشیم

آسیب اجتماعی بد حجابی

آسیب اجتماعی بد حجابی

؛ هر سالی که می گذرد، بدحجابی‌ها شکل و شمایل جدیدتری به خود می‌گیرند، تا جایی که دیگر با سری به مانتوفروشی ها متوجه می شویم که باید با چیزی به نام «دکمه» در مانتوها خداحافظی کنیم. مانتو هم دیگر معنای خود را از دست داده و بیشتر شبیه شنلی شده که تنها روی شانه ها آویزان می شود و از روبرو چیزی به نام «مانتو» دیده نمی‌شود.ولی راه چیست؟ به نظر می رسد برای پدیده حجاب باید به این سوالات جواب روشن، دقیق و عینی (یعنی علم واقع گرایانه) داد. سوالاتی از قبیل سوالات زیر:

اول باید علت ایجاد این پدیده شناسایی شود. همچنین باید مشخص شود که این پدیده انحراف است یا نه. بعد باید دید که چرا این افراد آن را می پسندند؟ چرا نباید این روش را بپسندند؟ تفاوت این افراد با کسانی که خود حجاب اختیاری دارند چیست؟ چگونه این شکاف را می شود پر کرد؟



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 24 مهر 1392برچسب:, :: 18:20 ::  نويسنده : محمد مهدی زاده

تصویری از مقام معظم رهبری در میان ارتشیان غیورمرد و بی ادعا

رهبر عزیزمون در مورد ۸ سال جنگ تحمیلی می فرماید :

من مشتاقم كه جوان‌هاى ما قصه‌ى جنگ تحميلى هشت ساله را بدانند كه چه بود. اين را بارها گفته‌ايم؛ افراد هم گفته‌اند و تشريح كرده‌اند؛ اما يك نگاه كلان به اين هشت سال، با اطلاع از جزئياتى كه وجود داشته است، خيلى براى برنامه‌ريزى آينده‌ى جوان در روزگار ما مهم است.

چهار شنبه 24 مهر 1392برچسب:, :: 18:16 ::  نويسنده : محمد مهدی زاده

دقت کردید !؟

قصه‌ها واسه ” بیدار کردن ” آدما نوشته شده

اما ما واسه ” خوابیدن ” ازشون استفاده می‌کنیم !

چهار شنبه 24 مهر 1392برچسب:, :: 18:10 ::  نويسنده : محمد مهدی زاده
درختان به من آموختند،پایبندی هر کس به اندازه ی ریشه ی اوست
به هر درختی نمی توان تکیه کرد
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان هم افزا و آدرس mm114.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 53
بازدید دیروز : 524
بازدید هفته : 577
بازدید ماه : 3360
بازدید کل : 373486
تعداد مطالب : 472
تعداد نظرات : 31
تعداد آنلاین : 1